Unde duc visurile? Către împlinire! Uite cum funcționează

Ieri mergeam pe stradă și deodată am văzut un mesaj care mi-a captat atenția instantaneu: Unde duc visurile?”, scria pe un zid scrijelit al școlii din apropierea casei mele. Având în vedere că mergeam în direcția opusă, m-am gândit că în acest caz mă îndepărtez de visele mele. Sau cel puțin de acel mesaj.

La fel cum este și „Privește cerul” îndemnul care a împânzit Bucureștiul, întrebarea aceasta surprinzătoare tocmai avea să aibă parte de răspuns câteva străzi mai încolo.

Grăbindu-mă să prind metroul, am accelerat ritmul de mers. Având în minte scenariul încercărilor mele de a reuși în viață, am căzut parcă într-o transă a viselor, dar nu pentru mult timp. O mașină care se apropia cu viteză mare spre mine era cât pe ce să mă spulbere cu totul.

 

  • Ești cu capul în nori! Nu vezi pe unde mergi? Îți cauți visele prin ceruri.

 

Adevărul este că trebuia să fiu mai atentă, dar și trotuarul era plin de mașini. Unde era să mă duc pentru a evita pericolul?

Și, totuși, omul a spus ceva interesant. Îți cauți visurile prin ceruri. Acolo duc visele? În ceruri? Nu. Eu cred, de fapt, că acolo duce viața. După viață urmează moarte. După vise, urmează… fapte.

Și totuși, unde duc visurile? Răspunsul pe care l-am primit se mula pe situația respectivă și cam atât. Dar în general, eu cred că cu tărie că visele au o direcție clară.

Nu e stânga, nu e dreapta. Nu e înainte și nici înapoi. Nici în sus și nici în jos. Direcția se numește: ÎMPLINIRE.

Da, pentru mine acesta este răspunsul. Fiindcă de fiecare dată când dorințele mi se îndeplinesc, simt o bucurie imensă pe care nu o pot explica în cuvinte.

De fiecare dată când ceva la care am muncit peste măsură și am investit mult suflet se realizează, simt că sunt propria mea eroină.

Ei bine, problema este că drumul spre împlinirea visurilor poate avea multe hopuri. Destinația finală presupune și obstacole, oboseală și nevoi, până la ajunge la împlinire.

Exact ca un drum de câteva sute de kilometri.

Deși te înarmezi cu răbdare, apă și mâncare, muzică energizantă și desigur, pui benzină în mașină, pe la jumătatea drumului simți cum intervine oboseala.

Pentru că pe parcurs poți prinde accidente, cozi interminabile, unuia dintre pasageri i se poate face rău, se defectează ceva la motor, ai nevoie de o pauză etc.

Și cu toate acestea, te ambiționezi să ajungi la final.

Cu visele este cam aceleași lucru, doar că timpul de împlinire diferă foarte mult. Nu e vorba de o zi sau câteva ore. E vorba de ani. Iar din proprie experiență îți spun că asta mă sperie, dar mă și motivează în același timp ca să reușesc.

Direcția de mers este împlinirea. Important e să nu te dai bătut după mai multe hopuri pe care le întâlnești. Uneori, oamenii renunță la visele lor, chiar atunci când mai au un singur pas de făcut.

Nu lăsa deznădejdea să îți acopere ochii minții! Kilometri de sentimente au fost parcurși pentru a fi omul de astăzi.

Ești pe drumul cel bun de fiecare dată când încerci să înaintezi.

Unde duc visurile? Acolo unde merg și eu.

Unde merg eu? Către împlinire.

Aceasta este și deviza lui „INSIDE HERO”, un joc de dezvoltare personală creat cu dorința de a arăta tuturor drumul către îndeplinirea dorințelor.

Întrebările jocului sunt special create pentru a pătrunde în laturile tale ascunse și a scoate la suprafață valorile, dar și limitările care nu-ți dau voie să înaintezi către împlinire.

De aceea se numește „Inside Hero”, deoarece dacă îți adresezi întrebările potrivite și mai ești și înconjurat de oamenii potriviți, în cadrul potrivit, se pot întâmpla niște lucruri tare interesante.

Află mai multe despre cum funcționează „INSIDE HERO” aici:

Pentru că merită să-ți duci visele către împlinire.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×