Porți des haine negre? Iată ce spune acest lucru despre personalitatea ta

➖ Îți place să porți îmbrăcăminte de culoare neagră?

➖ Știi cum influențează acest lucru succesul tău în viață?

Un studiu sugerează că negrul este o culoare atractivă, care emană încredere de sine și putere. Aproape jumătate dintre femei și 64% dintre bărbați au fost de acord că negrul emană autosuficiență și stabilitate.

Ai observat că, de fiecare dată când ai o întâlnire importantă, ai tendința să porți îmbrăcăminte de culoare neagră?

Dacă participi la un interviu, conferință, ședință, proiect umanitar, eveniment care implică un anumit grad de seriozitate, negrul se află pe lista ta.

Ei bine, această culoare oferă încredere de sine și mister.

Dar negrul are și niște semnificații ascunse. Este o culoare care semnalează adesea dorința de a recupera puterea. De cele mai multe ori, ființele sensibile încearcă să se “scuture” de anumite emoții, să creeze distanță față de anumiți oameni sau să comunice necesitatea de a fi respectat, prin preferința de a purta negru.

Este un mesaj subconștient pentru sine și pentru alții.

Oamenii care poartă haine negre adesea încearcă subconștient să se protejeze de sentimentele pe care consideră că nu le pot controla.

Așadar, s-a demonstrat că persoanele care poartă non-culori, își doresc să aibă parte mai mult ca oricine de echilibru emoțional.

Dacă pantalonii negri, de exemplu, îți oferă încredere de sine și o aură de mister, atunci când dorești să obții anumite lucruri, din păcate obiectele vestimentare de acest fel nu tratează și cauza.

Ele sunt doar un artificiu. O iluzie a stării de încredere în sine.

Din acest motiv, succesul este direct influențat de starea de spirit. Dacă, uneori, te bucuri de reușite, pentru că adopți un anumit stil vestimentar, alteori hainele nu pot vindeca sufletul de tristețe și vulnerabilitate.

Astfel că soluția este să te dezbraci de temeri, emoții negative și să încerci să-ți depășești blocajele. Toate acestea nu au nevoie de artificii (haine, bijuterii, dispozitive digitale) pentru a masca eroul din interiorul tău.

Soluția pe care ți-o oferim noi nu este să porți haine de diferite culori, ci să-ți îmbraci sufletul în culori vesele. Jocul de dezvoltare personală „INSIDE HERO” te poate ajuta să faci acest lucru.

Fiind un joc care antrenează inteligența emoțională și gândirea laterală, atunci când vei răspunde la întrebările lui „INSIDE HERO” vei simți cum te învăluie o căldură eliberatoare.

„INSIDE HERO” este un adevărat antrenament motivațional pe toate planurie (mental, emoțional, spiritual și fizic). Joacă-te cu prietenii și veți scăpa de barierele emoționale care vă împiedică să aveți o stimă de sine armonioasă.

Iar asta nu o spunem noi, ci oamenii care l-au jucat și ne-au scris.

Află mai multe despre „INSIDE HERO” aici

Pentru că nu haina îl face pe om, ci sufletul său.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×