Dezorganizarea – calea spre frustrare și nemulțumire

Zilele trecute mă plângeam și eu că parcă s-a comprimat timpul, că parcă nu-mi mai ajunge, că mă trezesc luni și, până să-mi dau seama, e deja vineri, iar eu nu mai am timp de nimic. Frustrarea, furia și nemulțumirea cresc pe zi ce trece.

Văd că zilele mele arată toate la fel, adică foarte aglomerate și parcă așa nu se mai poate.

Am tot creat liste cu ce am de făcut zilnic, mi-am făcut și un jurnal ca să îmi dau seama cu ce se umple timpul meu.

Ce am descoperit?

Am descoperit că lucrurile mărunte cum ar fi cititul e-mail-ului, navigatul pe Facebook sunt doar câteva dintre acțiunile consumatoare de timp, de care nici nu ne dăm seama de multe ori.

Este drept, e-mailul trebuie citit, însă ce se întâmplă atunci când e-mail-urile sunt citite de două ori?

Pierzi timp.

De ce de două ori?

Simplu, din obișnuința verificării contului de e-mail. Astfel că primești două e-mail-uri, le citești, însă nu ai timp să răspunzi. În funcție de sistemul de organizare, probabil îți notezi, ții minte sau folosești opțiunile e-mail-ului.

Problema unde apare?

Neavând timp să răspunzi, revii la activitate, iar mai târziu sau a doua zi vei fi nevoit/ă să recitești din nou e-mail-ul pentru a răspunde. Și tot așa, dacă primești, să zicem, douăzeci de e-mail-uri pe zi, stai 3 minute pe unul singur (și nu e mult), vei constata că ai reușit să pierzi o oră pe zi fără să-ți dai seama.

O oră din 8 înseamnă mult, dacă ai în vedere doar verificarea e-mail-ului.

Poate ai citit și tu cărți de management al timpului, poate te-ai uitat la video-uri motivaționale și ai văzut că funcționează… două, trei zile, dar apoi revii din nou la același program super încărcat.

Ce ai putea face să fii mai organizat și să ai mai mult timp pentru lucrurile care îți aduc cu adevărat bucurie?

Fă loc în viața ta schimbării! Aerisește-ți programul! Descoperă ce se află de fapt în spatele dezorganizării? Cine ai deveni tu dacă ai fi mai organizat?

Știu, ai zice că ar fi minunat să fii mai organizat, doar că subconștientul tău are o altă părere, motiv pentru care încă îți mai pune piedici.

Cum poți afla ce stă în spatele dezorganizării și cum poți fi mai organizat ?

Cumpără un „Inside Hero”, provoacă-ți prietenii la un joc și află, împreună cu ei, care sunt adevăratele motive pentru care ești dezorganizat.

Ce s-ar întâmpla dacă ai trăi viața pe care ți-o dorești?

Unde-ți redirecționezi atenția, îți concentrezi și o parte semnificativă din energia ta, iar unde te implici apar rezultatele.

Inside Hero este jocul care te ajută să îți descoperi adevăratul potențial, să vezi ce se află dincolo de tot ce faci zilnic… cu alte cuvinte, este jocul care te convinge să lași vrăjeala.

Inside Hero te pune față în față cu persoana care ești tu în prezent, cu toate fricile, cu toate convingerile limitative… și, mai mult decât atât, te jută să găsești soluțiile, astfel încât să poți trăi viața la care visezi.

Găsești Inside Hero aici

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×