70% dintre oameni trăiesc vieți asemănătoare?

Ai observat cât de mult seamănă viața ta cu cea a altor oameni? Aceleași joburi, aceleași credite, aceleași dezamăgiri? Poți schimba acest lucru?

Uneori, ajung să mă întreb dacă Dumnezeu are un fel de Xerox al destinelor, pentru că, din ce în ce mai multe discuții purtate cu oamenii din jurul meu, îmi oferă următorul scenariu:

Majoritatea prietenilor mei din generația ’90 provin din familii destrămate. Școala a fost grea, dar cu amintiri din excursii la Antipa, Muzeul Satului și Râșnov. Programul „Cornul și laptele” era necesar, dar întâmpina mereu contestații, învățatul în toaletă era cel mai eficient și multe altele.

Primele semne ale dragostei au fost cam prin clasa a XI-a, iar relațiile nu durau mai mult de 1 an sau 2. Primul job îl obțineam după 3 sau chiar 6 luni de interviuri, iar chiria mă lăsa doar cu mărunțișul pentru pâine și poate câțiva cartofi.

Uitându-mă puțin în urmă, îmi dau seama cât de mult seamănă viața mea cu a celorlalți, grijile mele cu ale lor, chiar și dorințele.

Acest tipar nu mă încântă deloc. Chiar aș vrea să am parte de experiențe noi și diferite față de ceilalți. Pentru că, de fiecare dată când ne întâlnim și vorbim, e totul cam la fel.

Până și creditele le-am făcut pentru aceleași lucruri: casă, mașină, aparat foto, cursuri artistice.

Poate că facem parte toți din aceeași societate, dar ceea ce ne diferențiază sunt visurile. Mai mult de 58% din oameni își doresc o schimbare majoră în viața lor, care să îi ajute să își depășească limitele, dar prea puțini reușesc să-și ducă visurile la bun sfârșit.

De ce? Pentru că ne pierdem în capcana lui „trebuie”.

Trebuie să îmi iau casă până la 30 de ani.

Trebuie să am copil până la 35 de ani.

Trebuie să îmi schimb cariera acum, cât încă sunt tânăr.

Trebuie să îmi iau carnet de conducere imediat după absolvirea liceului.

Cine stabilește toate acestea? Cine stabilește că trebuie?

Fiecare om are visuri și dorințe proprii. Fiecare are dreptul de a-și trăi viața după bunul plac. Iar când încerci să faci ceva diferit, întâmpini obstacole.

Părinții sunt sceptici și neîncrezători, prietenii dispar din peisaj, banii sunt tot mai puțini și parcă nimic nu se leagă.

De fapt, din acel moment, e important să intervii și să ieși din zona de confort. Vrei să evoluezi? Schimbarea este inevitabilă.

Iar asta nu se rezolvă cu o petrecere în oraș sau cu întâlniri dese cu prietenii din copilărie, care să te facă să uiți de grijile zilnice. Acestea sunt doar momente de respiro.

Din acest motiv, am creat jocul de dezvoltare personală „INSIDE HERO”. Este soluția ideală pentru cei care vor să își depășească limitele și să își antreneze capacitățile mentale, emoționale, fizice și spirituale.

Fiind un joc care dezvoltă gândirea laterală, acționează asupra tuturor ca un magnet care atrage răspunsuri incomode.

Vrei să îți schimbi destinul? Descoperă-ți eroul interior cu ajutorul întrebărilor din joc și îndeplinește-ți obiectivele.

Pentru că fiecare om este unic și visurilele sale îl fac să scoată capul din mulțime.

Transformă serile cu prietenii în adevărate programări pentru viitor.

Găsești jocul Inside HERO aici

Spor la distracție!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×